Ikon for rådgiving

Rådgiving

Regnskapsføreren din kan mer enn bare føre regnskap og kjøre lønn. Ved å jobbe med regnskapet ditt får regnskapsføreren en oversikt over bedriften din få andre har, og det å bruke regnskapsføreren aktivt kan gi bedriften fordeler.

Her har du 8 grunner til at en god regnskapsfører også kan være en god økonomisk rådgiver:

1. Regnskapsføreren kjenner deg allerede

Ved å jobbe med regnskapet ditt lærer også regnskapsføreren bedriften din å kjenne. Regnskapsføreren forstår allerede hva du driver med og hva som er viktig for deg, og kan derfor tidlig bli en god medhjelper som gir relevante, nyttige og lønnsomme råd for akkurat din virksomhet.

2. Regnskapsføreren ser det du ikke ser

Regnskapsføreren står litt på utsiden av bedriften din, og det er en fordel. Det gjør at regnskapsføreren kan se bedriften din fra utsiden og inn, og lettere peke på de områdene hvor det finnes rom for forbedring.

3. Regnskapsføreren gir deg beslutningsstøtte

Regnskapsføreren gir deg verktøyene du trenger for å fokusere på det som er viktigst.
Siden regnskapsføreren tar seg av regnskapet ditt, så har regnskapsføreren også tilgang til omfattende informasjon om din virksomhets økonomi. Med det kan regnskapsføreren danne et umiddelbart grunnlag for løpende analyser og rapporter tilpasset de beslutningene du trenger å ta for akkurat din bedrift.

4. Din suksess er regnskapsførerens suksess

Din regnskapsfører har alle incentivene for å gjøre best mulig jobb, og når det går bra med din bedrift forlenger det mulighetene for regnskapsføreren. Å gi dårlige, eller dyre, råd er rett og slett mot regnskapsførerens egeninteresse. Langsiktighet er målet, for både regnskapsføreren og deg.

5. Regnskapsføreren gir deg tilgang til bred kompetanse

Med en regnskapsfører har du tilgang til mer enn bare regnskapsføreren. Regnskapsfører har økonomisk, personalmessig og juridisk spisskompetanse, og alt dette kan enkelt involveres dersom det er nødvendig eller hensiktsmessig.

6. Regnskapsføreren er der du er

Har du en regnskapsfører med et solid nasjonalt og nordisk nettverk, så har du én partner uansett hvor virksomheten din har behov for bistand, både innenfor og utenfor landegrensene. En slik leverandør sikrer at du alltid får en lokal leveranse forankret i bred bransjekunnskap.

7. Det finnes mange verktøy - regnskapsføreren finner det riktige for deg

Det er ikke alltid enkelt å vite hvilke verktøy du trenger for jobben som skal utføres. En totalleverandør innen administrative tjenester og prosesser forstår hvordan de beste verktøyene kan tilpasses til hvordan du arbeider i din bedrift. Her kan regnskapsføreren bidra til en sunn automatisering og digitalisering av din arbeidsflyt uansett om du foretrekker å jobbe på PC, nettbrett eller smarttelefon.

8. Regnskapsføreren gir deg sjelefred

Det er godt å kunne dra hjem og vite at alt det økonomiske er tatt hånd om. En god regnskapsfører gir deg akkurat den roen slik at du kan konsentrere deg om arbeidsoppgavene til din inntektsgivende virksomhet.

La oss ta en prat om økonomi

Legg igjen navn og nummer, så kontakter vi deg

Flere tjenester: