ØkoRåd Gruppen

Økoråd Gruppen er en byråkjede som utøver regnskapstjenester og økonomisk rådgivning med stor grad av yrkesstolthet og entusiasme. Vi er nesten 100 spreke medarbeidere spredt utover 11 kontorer fra Helgeland til sør i Troms og Finnmark.

dekor

Våre viktigste verdier

«Lokalt eierskap. Lokal styring. Kompetente rådgivere som er tilgjengelig og tett på kundene».

Kjeden vår er basert på en franchisemodell hvor alle kontorene er medeiere i gruppen. Dette betyr at hvert enkelt kontor er eid og styrt lokalt – noe som til enhver tid gir den beste forutsetningen for at våre rådgivere har nærhet og kjennskap til kundene og det lokale markedet de jobber i. Dette er med å underbygge våre viktigste verdier.

Regnskap er vårt håndverk, og daglig jobber vi med noe vi elsker – nemlig tall!  Det er viktig for oss at regnskapet er korrekt.  Når regnskapet er ført og tallene er på riktig plass skal det gi både mening og retning for våre kunder. Det er her våre rådgivere spiller en viktig rolle.

Vår rådgivning skal alltid være basert på tillit og den beste kompetansen. Selvsagt skal alltid våre råd bidra til å ivareta myndighetenes og samfunnets krav til etterrettelighet – samtidig strekker vi oss langt for å bidra til økt lønnsomhet og verdiskapning for våre kunder.

I Økoråd Gruppen er vi lidenskapelig opptatt av at du som kunde skal føle vår entusiasme og stå-på-vilje for at du som kunde skal lykkes med din daglige drift.

Vår visjon:
«Bidra til økte resultater og bærekraftig verdiskapning for våre kunder»

Vårt kundeløfte:
«Kompetente og hyggelig – alltid»

dekor
Bilde av menensker som inngår en avtale
Bilde av mennesker rundt et bord
dekor

Siste nytt fra
Økoråd Gruppen