ØkoRåd er i beredskap

Portrettbilde av en mann i sort/hvitt

Også vår bransje er rammet av korona utbruddet, og nå fokuserer vi på å lojalt følge myndighetenes pålegg, råd og anbefalinger for å begrense smitterisiko.

Også vår bransje er rammet av korona utbruddet, og nå fokuserer vi på å lojalt følge myndighetenes pålegg, råd og anbefalinger for å begrense smitterisiko. Samtidig strekker vi oss langt for å være mest mulig tilgjengelig for deg som kunde.

Dette har ført til at vi har valgt å omdisponere ressurser, og ved enkelte kontor jobber nå mer enn halvparten av arbeidsstokken fra hjemmekontor.

For å bidra i dugnaden til å stoppe spredningen av korona viruset er dørene på kontorene nå stengt for alle utenom våre ansatte. Vi prioriterer å kommunisere med på e-post og telefon.

Når vi nå gjør denne omorganiseringen er det for å sikre at vi kan være mest mulig tilgjengelig for deg som kunde og kunne tilby hjelp og rådgiving under hele unntaks-perioden vi går inn i, uansett hvor lang den måtte bli. Å være lagspiller og gode rådgivere har for oss aldri vært viktigere.

Vi vet det er krevende tider og vi vil gjøre alt vi kan for å finne løsninger tilpasset ditt behov og din situasjon. Vårt mål er at vår kompetanse og våre råd skal utgjøre en positiv forskjell i denne vanskelige tiden.

Har du spørsmål til permitterings regler eller trenger råd og hjelp på andre områder, finner du oppdatert og detaljert kontaktinformasjon til alle våre ansatte på våre hjemmesider.

https://okoraad.no/kontakt

Vi er i beredskap»

Med vennlig hilsen oss alle i
Økoråd Gruppen AS
Geir-Arne Mathisen
Daglig leder | Kjedeleder