Allan Kristensen
«Systemet er helt klart blitt et meget viktig verktøy som bidrar til at vi alltid kan være à jour med bilagene, samtidig som vi har kuttet kostnadene til regnskap betraktelig»
Allan Kristensen
Daglig leder

Om Holmen Bilservice

Navn: 

Holmen Bilservice

Profesjon: 

Bilverksted

Hovedkontor:

Narvik

Ansatte: 

7

Kundecase

Før og etter PowerOffice Go

Allan Kristensen

– Vi var blant de første i Narvik som fikk ta i bruk PowerOffice Go for snart 10 år siden. Resten er en suksesshistorie, sier daglig leder hos Holmen Bilservice Allan Kristensen.

Verkstedsjefen i Narvik er full av lovord om systemet som har gjort bilagshverdagen både mer effektiv og billigere.

– Vår erfaring med nye systemer og program er at man ofte avdekker feil og svakheter når man bruker dem over tid. Når det gjelder PowerOffice Go har vi opplevd det nærmest perfekt fra første dag, proklamerer Christensen.

Han forteller at han er innom appen minst 20 ganger om dagen for å sjekke kundefordringer, leverandørfakturaer og andre bilag.

– Systemet er helt klart blitt et meget viktig verktøy som bidrar til at vi alltid kan være à jour med bilagene, samtidig som vi har kuttet kostnadene til regnskap betraktelig, beskriver verkstedsjefen.

Før måtte hann ringe regnskapsføreren for å få vite hvordan de ulike postene lå an, nå har han oversikt og full kontroll etter bare et par tastetrykk.

– For oss er det før og etter PowerOffice Go, konkluderer Kristensen.