Ikon for digitale løsninger

Digitale løsninger

I samarbeid med vår partnere på digitale løsninger tilbyr vi deg en komplett og løpende oversikt over økonomien. Ta kontakt med oss for informasjon og tilbud. Et oppdatert regnskap hver dag gir trygghet og god styring.

Komplett oversikt over økonomien med PowerOffice Go

Ta pulsen på virksomheten ved å se viktige økonomiske hendelser og trender på ett sted. Du kan tilpasse dashboardet med interaktive grafer og enkel tilgang til rapporter, slik at det alltid viser den informasjon som du er opptatt av.

Spar tid – betal direkte fra Go!
Betalinger gjøres direkte fra PowerOffice Go uten at du trenger å logge inn i nettbanken. Når betalingen er utført oppdateres regnskapet.

Løs utfordringene fortløpende
Få avklaringer direkte. Snakk med regnskapsfører og andre via meldingsfunksjon i PowerOffice Go. Det sparer du tid på og alle samtaler samles på ett sted.

Sømløs samhandling
PowerOffice Go er sømløst integrert med Office Online. Opprett tilbud og rediger Word-, Excel- og PowerPoint-dokumenter direkte i nettleseren (krever Office 365 abonnement). Du kan også sende dokumenter til signering, og konvertere Office-dokumenter til PDF.

Løs oppgaver løpende, uansett hvor du befinner deg
Med vår app blir utfylling av reiseregninger og timeføring lekende lett. Du kan også løpende løse daglige oppgaver som godkjenning av faktura og betalinger. Har du en ekstern regnskapsfører, er denne bare en chatte-boble unna. Med andre ord, – betalinger og andre oppgaver utføres hvor som helst og når som helst.

Maestro er vår samarbeidspartner på årsoppgjør

Verktøyet som gir oss solid kvalitet på dokumentasjon som likningspapirer, skatteberegning og noter. Med Maestro Signant signerer du dokumenter raskt og enkelt, hvor som helst, og alltid med høyeste sikkerhet.

Sticos Oppslag

– er et uunnværlig verktøy for oss som jobber med regnskap, lønn, merverdiavgift, skatt eller personal. Her finner vi svar som løser de fleste problemstillinger og vi har tilgang til landets beste eksperter innenfor de ulikefagområdene.
Illustrasjonsbilde med datamaskin, nettbrett og mobiltelefoner i skyen

La oss ta en prat om økonomi

Legg igjen navn og nummer, så kontakter vi deg

Flere tjenester: