Lofoten Økonomiservice AS går inn i ØkoRåd Gruppen

Bilde av mennesker på et tak med Lofot-natur i bakgrunnen

Lofoten Økonomiservice AS kjøper seg inn i Økoråd Gruppen AS og blir en del av ett større miljø for regnskap og rådgivning i Nord-Norge under markedsnavnet Økoråd Lofoten. En viktig verdi for de 100 rådgiverne i Økoråd Gruppen er: Kompetent og hyggelig – Alltid!

PRESSEMELDING

Økoråd Lofoten blir franchisetaker i Økoråd, lokalt eid og styrt av daglig leder Anna Lise Bringsli og styreleder Trygve Nilsen.

Økoråd Gruppen AS styrker med dette sin markedsposisjon i Lofoten hvor de fra før har kontor på Leknes. Gruppen har med dette 11 kontorer under sin paraply. Total forventes kjeden å ha en samlet omsetning på ca. 95 mill. i 2020.

Med til sammen 100 dyktige rådgivere representerer Økoråd Gruppen et betydelig kompetansemiljø innenfor regnskap og økonomisk rådgiving i Nord-Norge. Gruppen har i dag kontorer i Henningsvær, Svolvær, Leknes, Sortland, Myre, Stokmarknes, Evenskjer, Narvik, Steigen, Bodø og Herøy.

Daglig leder og kjedeansvarlig i Økoråd Gruppen, Geir-Arne Mathisen sier seg svært fornøyd med å ha fått Lofoten Økonomiservice med på laget. Kontoret er veldrevet og menneskene som nå blir en del av Økoråd Gruppen representerer et solid kompetansemiljø og en styrke for kjeden.

Daglig leder Anna Lise Bringsli og styreleder Trygve Nilsen sier at medarbeiderne i dag må være kompetente rådgivere og dyktige regnskapsførere. Vi skal være oppdaterte og løsningsorienterte, samtidig som vi skal fremstå nytenkende og langt fremme digitalt.

Det vi står for og verdiene til Økoråd Gruppen er sammenfallende og gjør valget enkelt for oss. Tjenestetilbudet vil være det samme, men i et større miljø er det også flere ressurser å trekke på. Bransjen er i stadig omstilling samtidig som det blir stilt stadig nye krav fra myndighetene. Ved å gå inn i Økoråd vil vi være flere som tenker sammen og vår felles kompetanse blir styrket.

Velkommen i Økoråd Gruppen

Bilder:
Velkommen i Økoråd Gruppen
Fra venstre; Trygve Nilsen, Anna Lise Bringsli, Geir-Arne Mathisen

Gruppebilde: Under Økoråd Paraplyen sammen med Vågakallen
Fra venstre; Iris Johansen, Kjersti Hansen, Stine Karoline Rystad, Trygve Nilsen, Geir-Arne Mathisen, Anna Lise Bringsli, Jan Olav Sletten, Elisabeth Olsen og Hege Henriksen. Edmund Pedersen var ikke til stede da bildet ble tatt.

Svolvær 1. oktober 2020

For spørsmål og ytterligere kommentarer kan følgende kontaktes;

Anna Lise Bringsli – Daglig leder Lofoten Økonomiservice AS
e-post: alb@lofotenokonomi.no
Mobil: 911 65 845

Geir-Arne Mathisen – Daglig leder og kjedeleder – Økoråd Gruppen AS
e-post: geir.arne.mathisen@okoraad.no
Mobil: 975 43 533