2 arbeidere som ser på noe.
«Det er enkelt og intuitivt for både ledere og prosjektledere i bedriften. Vi opplever stor nytteverdi av å kunne gå rundt med alle tilganger i lomma.»
Bjørn Fredrik Edvardsen
Daglig leder

Om Narvik Bygg AS

Navn: 

Narvik Bygg AS

Profesjon: 

Tømrerbedrift og boligbygger

Hovedkontor:

Narvik

Ansatte: 

37

Kundecase

Oversikt i en travel hverdag

2 arbeidere som ser på noe.

– I en svært hektisk arbeidshverdag med over 30 tømrere i sving på ulike prosjekter, hjelper PowerOffice Go oss å ha den fulle økonomiske oversikten. Plattformen formidler det totale bildet og gir oss en behagelig følelse av full kontroll.

Daglig leder i fremgangsrike Narvik Bygg, Bjørn Fredrik Edvardsen, er ful av lovord om regnskapssystemet de ble tipset om av Økoråd for en del år tilbake.

– Det er enkelt og intuitivt for både ledere og prosjektledere i bedriften. Vi opplever stor nytteverdi av å kunne gå rundt med alle tilganger i lomma.

PowerOffice Go gir oss alltid riktig status og oversikt over bedriftens økonomi, hjelper oss med kjapp fakturering, sørger for prosjektkontroll, gir oss kundeoversikt og mye mer. Vi har faktisk alt i denne løsningen, fortsetter Edvardsen.

Han er takknemlige for at deres regnskapsfører hos Økoråd, Rolf Morten Karlsen, introduserte dem for PowerOffice sin skybaserte plattform.

– Vi har 15 års kundehistorikk med Økoråd. Av alle tips og vink de er kommet, er rådet om å gå over til PowerOffice et av de mest verdifulle for bedriften, avslutter Edvardsen.