«Det finnes ikke den økonomirelaterte problemstillingen ho ikke finner svar på»
Roar Holten Steffensen
Daglig leder i VIKT

Om VIKT

Navn: 

VIKT

Profesjon: 

Leverandør av it-tjenester

Hovedkontor:

Melbu

Ansatte: 

9 stk

Kundecase

– Ho Merete e verdt si vekt i gull!

Det sier daglig leder og 7. far i Vikt-huset Roar Holten Steffensen om deres trofaste økonomirådgiver på Stokmarknes – ho Merete.

Hverdagen til Steffensen og hans 8 medarbeidere på Melbu er på alle måter variert og handler om alt fra datasikkerhet og effektive skytjenester til it-ledelse og innkjøpshjelp for deres mange kunder.

Bransjespekteret de jobber mot er også stort, og strekker seg fra fiskeri og havbruk, via regnskapsbyråer og reiseliv til olje- og kraftindustrien.

– Det var Ivar Fredriksen hos Økoråd som i 2008 utfordret meg til å starte opp en aktør som kunne levere lokale tjenester knyttet til it-drift og support. I dag, snart 15 år senere har vi vokst til en it-gjeng på 9 trivelige kolleger som stadig er på jakt etter flere, forteller Steffensen.

Hele siden oppstarten har han vært tydelig på at det var viktig å sette bort ting som ikke hadde med kjernevirksomheten å gjøre, sånn som regnskapet.

– Det har gjort Økoråd til en viktig og strategisk samarbeidspartner for oss langs hele reisen. De har ikke bare levert sine tjenester på en glimrende måte, men de har også evnet å sette seg godt inn i vår hverdag og fått forståelse for hva vi som selskap står og går i.

Med dette bakteppet har de alltid levert kvalitative tjenester og råd, og for oss er ho Merete på Stokmarknes verdt si vekt i gull. Det finnes ikke den økonomirelaterte problemstillingen ho ikke finner svar på, proklamerer Steffensen.

Han trekker også frem regnskapssystemet som en viktig suksessfaktor i samarbeidet med Økoråd.

– Med Poweroffice får vi alltid oppdatert status på pulsen i bedriften, og har med det god styringsinformasjon som er særdeles viktig for å være i forkant å justere kurs på selskapet om det trengs. Det faktum at alle faktura, bilag, utlegg og reiseregninger skjer elektronisk og via app, gjør hverdagen enklere, avslutter Steffensen.