«Vi er kjempefornøyd med de som regnskapsbyrå og løsninger som de leverer. «
Terje Kristiansen
Daglig leder

Om Terje Kristiansen

Navn: 

Terje Kristiansen

Profesjon: 

Daglig leder

Hovedkontor:

Leknes

Ansatte: 

10

Kundecase

«Økoråd hjelper oss veldig i hverdagen»

Terje Kristiansen er daglig leder i Atlanterprodukter, som hans far etablerte i 1978. Bedriften startet med tømrere, salg av juksamaskiner og drev med taktekking. I dag er det mest kjent for sistnevnte.

Atlanterprodukters ansatte har et godt miljø og trives sammen på jobb. De utfører taktekking på alt fra små altaner til store industribygg, dekker og kulverter. I tillegg utfører de levering, montering og service av garasje og industriporter, sammen med Lofoten Portservice.

For en del år siden gikk Atlanterprodukter over til Økoråd: «Det har vi vært kjempefornøyde med,» sier Terje før han utdyper: «Både med Økoråd som regnskapsbyrå, og løsningene de leverer.» De hjelper med regnskap, noe som gjør hverdagen for taktekker bedriften mye enklere.

Atlanterprodukter har også tatt i bruk PowerOffice, noe som gjør det enklere å holde seg oppdatert på hvor de står hen. «PowerOffice er fantastisk oversiktlig, og vi har skøyet om at det er en ny tidsregning før og et ter vi tok verktøyet i bruk,» smiler daglig leder Terje.